Preskoči navigaciju

Zimski turnir Škole šaha

Povodom zimskih praznika i početka zimske stanke, organizirali smo turnir polaznika Škole. Turniru se odazvalo čak 23 djece, čime smo u potpunosti popunili kapacit naših klupskih prostorija. Nakon 7 kola napete borbe, 1. mjesto sa uvjerljivih 6.5 bodova, osvojio je Noa Kaurić. Na diobi 2. mjesta, s osvojenih 5.5 bodova, našli su se Hrvoje Šoštarić i Dominik Vražić. Prema dodatnim kriterijima, Hrvoje je osvojio 2. mjesto, dok je 3. mjesto pripalo Dominiku. Kao i uvijek, za najuspješnije smo osigurali medalje, a za sve koji su se odazvali na turnir mali poklon paket.

Izuzetno nam je drago vidjeti napredak polaznika naše Škole šaha, te da ostvaraju prve pobjede i rejting bodove. Ova godina ostat će upisana kao nauspješnija u povijesti Škole šaha. Od napretka naših polaznika do osvojenih rejting bodova i turnira, polaznici su nas oduševali na svim poljima.

Zahvljaujemo svim roditeljima polaznika na potpori u radu i poduzeću Končar na dugogodišnjem sponzorstvu i potpori. Također, veliko hvala našim trenerima Škole šaha na organizaciji samog turnira, te stalnom radu s našim najmlađim članovima.